Dagarna borjar rinna ifran oss!

Nu ska jag iallafall fortsatta med snubben som gick forbi och bojde sig ner. Det han gjorde var att daska till miog pa foten och sedan  gick han bara vidare och skrattade for sig sjalv. Vi andra stod kvar med typ hjartklappning och fatta ingenting! wierd.. Dagen fortsatte med att kolla pa fotbollsarenan, eller i mitt fall sova! Pa kvallen drog vi till Moes och drog en duff :) Sedan Ibiza for att stota pa min stalker.. IGEN! Han ar fett dryg, det var bara en oskyldig flirttavling liksom..

Igar sa var vi i en by inte langt fran Pineda, vi kollade lite pa nagra hus och sedan stekte vi pa stranden hela dagen! Skont som fan, fast Cristina trampade pa en spindelfisk sa det blev lite kalabalik :p Kul var det iallafall hela dagen. Pa kvallen sa skulle alla pa rockabillyfestival, det var okej en liten stund sen typ dog man av uttrakning, hemma halv tva redan iallafall, skont! :)

Nu sitter jag hos Monica, tog sovmorgon imorse och ar inte lika trott som de andra. Monika ar pa jobbet nu och jag ska snart ga och mota upp de andra utanfor typ. Vi ska till ett badhus, kan nog bli ganska roligt tror jag =)=) Ikvalll ska vi festa gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalet mkt, ta tag till en narliggande by och kora discotek! Ska bli skojj, vi ska hem med forsta taget imrn som gar typ klockan 7. GALET HELT ENKELT OCH FYFAN VAD FULL JAG SKA VARA ;)

Imorgon ska vi nog sova och sedan middag med Monicas pappa som jag sàg lite snabbt idag! :) Aker hem klockan 4 med flyget pa Sondag.

Saknar hemma litegranna, men det kommer det kommer ;) (K) PUSS

Dia tres y quattro!

Fyfansiken, igar vare Barca som gallde, har ingen aning om jag har bloggat om det an men jag gor det iaf. Vi var iallafall i Barca, hade blivit varnad for vaskryckare sa jag holl i grejerna hart! Ingenting forsvann for nagan. Barcelona var spackad med Showmen! Sminkade till alla mojloiga saker och rorde sig nar de fick pengar. Sedan skulle vi upp i en kyrka som var JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVLIGT hog, skojjar inte, har aldrig sett en storre! :O Sa akte vi saklart upp, och FAN va skraj jag var. Sket allvarligt nastan pa mig, sen skulle vi ga ner for trapporna, holl pa att borja tjura! Jose bara skrattade....

Sedan var det dags for mat, vi at treratters pa en restaurang, eller fyra om man ska rakna med den skumma ost/pumpa soppan som smakade vatten..? Gott, kommer typ in en skum typ och skummar sig.. Var i de fattiga kvarteren, sen nar vi stod nagra utanfor och chillade kommer det forbi en man, bojer sig vid oss, vi haller i vara grejer och tanker att han ska rana oss..
NU MASTE JAG DUSCHA , mer senare (K) besos a todo!

Dag tre!

Haha vkan inte skriva pa spanska, hennes lillebror sitter och kollar vad jag skriver. Igar iallafall gick vi och och festade, jag tog det lugnt men det var drama drama drama!!

Var iallafall kul tycker jag, idag ska vi till Barca med 4 timmars somn ....


Jag uppdaterar mojligen ikv!

La dia segunda!

Inne pa andra dagen nu, kanns som om jag varit har langre. Trivs hur bra som helst, Monica ar lite seg pa morgonen sa det blir till att sitta vid datorn da en stund. Tankte uppdatera er lite vad som hander har. Igar var vi i den abnormalt iskalla skolan. Vet inte grejen med att det skulle vara sa kallt! Vi fick typ inte ga ut heller haha... Under nagan rast gick vi till ett "fik" och kirrade mackor. Kostade 1 euro for en fet baguette med palagg-. Hannah var muy contenta! :)

Efter skolan sprang vi ner till stranden och solade och badade. Eller i mitt fall byggde ett gigantiskt sandslott! Efter stranden vart det hem och duscha och fixa sig lite inklusive en middag. Som alla kanske vet sa ater spanjorerna inte samtidigt som oss. Maten var vid tio! Men gott var det, potatis, lok och agg i nagat sorts spannande stekt omelett. Gott var det iallafall!

JUST DET, nar vi ska ta taget hem fran stranden kanner vi en konstig lukt, nagon stod och rokte en joint marijuana Heeeeeeelt oppet. Haha det ar inte Sverige nu!

Till sist igar sa blev det en bar, jag bestallde in en mojito och det gick som en lopeld genom alla. Haha, sedan vart det ol och cocolocos! Gott var det iallafall, till sist var det bara jag, Henke och Carro kvar. Jag och Carro hade flirttavling hahahah! Jag borjar bli gammal...

La dia prima en España.

Forsta dagen. Solen skiner och himlen ar bla.

Saknar er alla! Kom hit igar klockan ett pa natten. Trott som fan! Nu ska vi snart till skolan och sedan blir det stranden eller nagot. Jag vet inte sakert!

PUSSSSS

Det var en rolig kväll.. Eller???

Idag: Spy galla, har en afrikansk by i huvudet som har trumövningar där, trött..
Igår: King of the world, hawaii, fred, vänner, alkohol, party hard style!

Det får mig att återigen komma till frågan, som de gamla filosoferna begrundat och som fortfarande ingen fått svar på till moderna dagar: HUR KAN MAN MÅ SÅ DÅLIGT AV ATT HA DET SÅ BRA?

Jag hade awesome kul igår btw, lite för full kanske, en nypa för mkt. Slogs med bänken, den kastade av mig! Fred med Fredrik och hade kul i övrigt. Såg jag en transa där btw?


Idag blir det BARCA BARCA BARCA

Tack för att du betalat din TV-licens

Idag har jag bara vart i skolan, fick 1 geografi och historian gjord. Det betyder att jag har en geografi och samhällen kvar men det ska nog ordna sig!

Efter skolan drog jag till jobbet, jobbade hårt och duktigt! Vid 8 tiden så kom det in en kör! Då frågade de vad jag hette och sedan började de sjunga den där sången som är med på reklam om att man har betalat sin TV-licens, det var superkul! Haha :D Jag rodnade ända upp till öronen. Riktigt kul med sådant.

Efter jobbet satt jag och snackade en stund med kompisar och efter det hem. Anna hörde av sig och undrade om jag ville med och röka vattenpipa, ofc I said! :9
Sa Godkväll till ett par också som blev helt tokiga av lycka för att jag gjorde det och predikade lite om hur ungdomen aldrig är artig haha! Jag, Anna, Stefan, Rickard och Emmelie drog till Framnäs hamnen och vattenpipade lite och sedan cruisade vi runt lite. Sedan vart det hem igen och här sitter jag nu!

Imorgon blir det att tvätta, städa och fixa inför kvällen. Kanske lite packning också. Två dagar kvar till Spanien bara!
HURRA!

Plugga plugga plugga plugga!!!

Sitter i skolan nu, orkade inte dra hem, kändes så onödigt. Sitter här i biblioteket och tar en liten paus från allt pluggande. Blev nyss klar med historian, äntligen!! Vart åtta sidor långt och innehållet kändes lite so-so på slutet. Kunde varit bättre men orkar inte engagera mig mer. Har som mål att bli klar med en till Geografiuppgift idag. Den om stadsplanering, skulle vara toppen att fixa det.

Dumpade ett arbete på de andra i gruppen, jag tyckte jag jobbat mest och jag ska ju till Spanien så hade inte hunnit. Har ett till Geografiarbete kvar sedan bara... Om regioner och det kör jag och Jennifer efter vi kommit hem från Pineda del mar, Italien, Jonas kommer bli glad över det haha!
Då har jag bara samhällen kvar. Om jag blir kvar med stadsplaneringen är det mitt projekt ikväll. Ligga i sängen, äta chips och plugga samhäll.

Det är faktiskt bara det jag har kvar.. Skönt när jag har allt gjort, då är det slut på helvetet och sommarlovet är här! Bara tre veckor kvar nu!

Att göra:

  • Samhäll [ ]
  • Historia [x]
  • Geografi, turism [x] <- inte längre mitt problem.
  • Geografi, stadsplanering [ ]
  • Geografi, regioner [ ]


min fina painbild till reris som vi satte upp i skolan när hon fyllde i måndags!


I bet it rains down in Africa!

min nya hatt!

Har duschat nu och smörjt in mig! Sjukt skönt, vaxade lite ditt och datt också- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!! Det var fruktansvärt smärtsamt, värt det efteråt dock!
Vill än en gång påpeka vilken trevlig dag det varit med alla fina människor; Reris, Elin, Anna, Richard, Christoffer, Sandra, Lina, Fredrik, Mathias, Anna, Emmelie och Bullen :):) Tur att jag har sådana bra vänner!

Nu har jag lindat in mig i mitt lakan, ska bädda om sängen och rensa på mitt rum snart också! Skönt att få det gjort efter man ätit choklad i sin egen!

Lycka till Christoffer på tävlingen, jag håller tummarna atm!



ASG! ->


Sommaren verkar vara här!

Guud vilken fin dag vi hade idag! Startade hela snurret med att ta lite sovmorgon från Italienskan och åka till Elin istället, färgade hennes hår! Vart jättebra. Efter det åkte vi till stan och jag hittade en fin hatt! :) Kan lägga upp bild sen på den (om jag orkar). Vi träffade Christoffer också på stan, chillade lite i Vasa, åt en massa glass och sen drog vi till Löga och plaskade lite i vattnet! Var jätteskönt, synd att man inte hade bikinin med sig!
Vi stannade ett bra tag, fick övertala Christoffer att stanna med oss och sedan äta på stada! Var mums, satt där ett bra tag och chillade sen med Reris :)

Var en underbar dag - tack så mkt alla!

Imorgon borde jag verkligen ta itu med allt pluggande..

129km/h - rakt in i väggen..

Fifan, är helt slut. Var inte det lättaste att planera Reris födelsedag igår! Var hårt då jag bara sov i max tre timmar, jävligt dåligt också.. Idag så gick jag dessutom till skolan helt i onödan, första lektionen var ingen lektion. Typiskt min underbara tur! Efter det var det håltimme tills klockan ett. Totalt ovärt, svullade dessutom tårta hos Rebecca tills jag mest mådde dåligt över mig själv.

Efter skolan skulle jag ju såklart jobba, fick jobba med Dahlia, var muy trevligt men vart jobbigt när det vart mkt folk och alla såklart skulle vara ute på rast abnormalt länge.. Imorgon har jag nationella i matte också, perfekt att de satte mitt arbetspass så perfekt! Nu är jag hemma efter att ha svullat McDonalds också inklusive nån sorts kaffedryck som bara bestod av grädde... Usch. Dessutom plågas jag av att jag har tre arbeten som måste vara inne den här veckan, ett skulle egentligen vara klart idag. Hde egentligen ett till men tänker verkligen skita i det annars kommer tiden inte räcka till.

Ska bli väldigt skönt att åka till Barcelona på Söndag dock. Måste verkligen få saker gjorda innan det bara.. Går snart in i väggen. Är arg på pappa också för att han är så pinsam, han vill ringa folks föräldrar för att kolla runt varför de låter sina barn åka på Peace & Love? Jag är verkligen inte 5 år längre. Det är ju bara pinsamt. Tror faktiskt jag ska få IG på nationella i matte bara för att jävlas med den fittan. Är sjukt arg på honom just nu.

Blev också sur på en irriterande åsna på stan idag. Gick förbi och sprutade på mig lite parfym för att det var varmt och jag inte ville lukta svett. Då ropar hon högt och tydligt; "Usch vad det stinker parfym här! EEWW!" Så lät hon ett bra tag. Jag ville verkligen ta tag i henne och säga; "För att jag vill slippa lukta som dig din kossa, har inte din morsa lärt dig bete dig bland folk?". Usch.

Inte en bra dag för min del.. Nu måste jag plugga.

Grattis Farmor 70år!

Idag har jag solat i bikini på altanen och käkat frulle och sen har jag bara jobbat! Tutade förbi några på Djäkne och checkade läget sen nu är jag hemma och firar Farmor som fyller 70 år.


Tänkte bara ta en minut och ära mina 2 favoritbroes!

CHRILLE THE MAN & DUSAN, AKA, SUPERSERBEN!

Översvämning i personalrummet!

Idag har varit en någorlunda vanlig dag.. Just messing with ya! Inga dagar är normala med mig! Var på jobbet först, var typ alldeles för mycket folk där så jag fick gå till Vasagatan där det också var en jävla massa människor.. Fick typ gå på rast efter en timme och sitta där ett tag och uggla inklusive tryckspana med några. Var intressant. Efter jobbet iallafall satt jag och chillade en stund i personalrummet med Johanna. Skulle sen gå och hämta mina grejer i omklädningsrummet och där gjorde jag en upptäckt; Hela golvet var täckt med ett tjockt lager vatten. Jag tänkeer som alltid snabbt och stänger av kran. Jag och Johanna går upp och skyller allt på Johan (smart drag!) och sedan spenderar vi en timme med att få bort skiten.. Efter det gick jag till Skrapan igen, kollade på Poison och sedan chillade jag (inget liv...) med mina arbetskollegor!

Efter jobbet tog jag en dusch, vart av med glassen och allt från ansiktet! Helt underbart. Sedan hetsade mamma mig att åka och shoppa. På fem minuter var kläderna och allt på och vi var på G. Handlade underkläder för 1000 spänn! Och ett par jeansshorts till Spanien. Muy bien ;);)  Jag följde med mamma på en massa ärenden också på Bauhaus och IKEA bland annat. På IKEA blev det givetvis pizzaslice och dricka för 10;-!

Nu ska jag iväg till farfar om ett tag, vi ska parta, var typ evigheter det var vi som festade! Allt vi gör är att chilla i hans lägenhet haha,;);)


Igår var jag bara hos Elin och kollade film (exorcisten och whiteout). Mysigt! Mindre mysigt att cykla hem prick 12 efter exorcisten i dimman ;(((


Puss på er!


Helt okej kväll igår!

Kul att se att någon av oss har gått vidare..

Var hos PG igårkväll, det var galet! PG var galnast, såklart.. Försökte stänga ner vid ett, undrar hur det gick riktigt! Idag har jag inga planer alls än så länge verkar det som.. Det kommer väl senare! Vill bara ta det lugnt ett tag iallafall.

Ett lov är fem lov för lite..

ÄNTLIGEN !!!!!! Lite lov, gud vad jag har längtat! Veckorna bara rinner förbi och jag har jättemycket skolarbete att göra klart... Helt sjukt mycket grejer!

  • Historia (Halva arbetet kvar, mer.. Klart nästa Söndag)
  • Geografi, 2 arbeten, vi har inte snickrat ihop gruppgrejen och har inte kommit igång med stadsskiten.
  • Samhäll, ett jävla äckelarbete om Storbritannien, Frankrike och Tyskland..
  • Matematik, nationella kvar bara!
Tror det var allt.. Sedan om jag har annat kvar skiter jag verkligen i det!! För om en och en halv vecka ska jag till BARCA, då jävlar ska jag köra som om livet hängde på det!

Nu till lovet tänkte jag iallafall chilla lite. Imorgon typ stan med mamma eller vara med Jimmy kanske. På Fredag är det jobb 11-15, sedan blir det ta mig fan parteyy!!!!!!! På Lördag är det jobb 17-22 och sedan hem och fira farmor på 70-årsdagen!
Nu ska jag kila till Elin snart så ska vi köra något kul ikv ;) Vi får se vad! Pusshejsan!

Rowkamowkafoooo!

Sitter och dunkar FIVE som fan. Totalt pro..
Idag har jag inte gjort något speciellt egentligen, hade bara Italiano, började klockan halv 3 (ytterligare en värd dag i skolan.) Vart ingen cruising med Richard (:((((((((((((((((((((((((((((((() Han hade ingen bil, istället drog jag till sura och betraktade vetenskapligt djuren där. Var en trevlig upplevelse det också.

Fick btw sådär MVG på mitt Italienska-prov. Kändes rätt jävla bra. Imorgon har vi Cooper-test men det kan ju slänga sig i väggen. Är så jävla förkyld för allt jävla pollen och vårhelvete som ska vara här och jävlas med mig! Sedan Samhällsprovet jag har grämt mig för hela veckan.. Hoppas verkligen jag klarar det nu!

Wowowowowoww½

FYfan, det var inte en dålig kväll igår alltså! Hade skitkul, vart skitfull och nu är jag skitbakis! Iallafall, igår drog jag och Elin hem till Lök och firade Lina en stund, sedan var Lök partypooper så vi drog vidare hem till Anna och spanjorfest! Var världens jävla drag på dom där spanjorerna! Galet var ordet! Hoohoo! Alla dansade och hade kul, sen kom Chrille& co och Fredrik och Mathias också. Sist men absolut bäst: RICHARD :D:D

Var iallafall störtkul, Annas spanjor fick sig ett svenskt strul och man kan ju inte tycka annat än att deras resa helt klart uppfyllt alla mål!

Idag vet jag inte riktigt vad jag gör, Sebbe ska tydligen bygga lajvgrejer så han har inte tid för mig.. Makes me sad!! Very very sad. Lite arg nästan. Imorgon vill jag cruisa med Richard eller så ska jag bara lata mig. Antagligen drar jag till Elin :D:D Wiieiieieieiieeieiiee!


www.otaggad.com

Kommer verkligen inte upp ifrån sängen...

 

Jag borde skaffa mig ett liv. Fast inte idag!


Mawhnamana dodooododoro!

Kom hem från jobbet för en stund sen, fick jobba över jättelänge :O Är helt slut nu och måste verkligen ta en dusch, luktar cheeseburgare överallt! Ska typ festa ikväll I guess, frågan är hur mycket jag orkar efter jobbet. Är mer taggad på en myskväll eller något för tillfället, fast har nästan en halvliter sprit som bara ligger och väntar på mig! Måste över till farfar också och chilla en stund, najsnajs!

Imorgon ska jag göra en Sebbe, helt klart!

Åttonde maj!

Hellihelluuuuuuuuuu!
Sitter här nu, pigg och obakis! Väldigt skönt. Ska snart till jobbet, slutar sen vid tre då ska jag hem och duscha+ fixa mig och sedan ska jag till farfar en liten stund. Undrar vad som händer sen?? ;)

Igår gick jag på bio med Jimmy, såg Iron Man 2, prooo! Den var skön som fan :D Sedan så drog jag till Sebbe på lite partaj och chillkväll, var väldigt trevligt. Stack hem runt halv ett-ett, fick skjuts till och med. Var en väldigt trevlig kväll i övrigt helt enkelt!


Den här fick mig att fnittra, som en liten tjej!

g at

Imorgon är det Fredag igen..

Heellluuu!
Torsdag idag, började klockan 12, inte ens det egentligen men stack till skolan och jobbade med en massa arbeten iallafall. Vill verkligen bli klar med allt. Jag hann göra en bra bit på geografin iallafall och nästan alla instuderingsfrågor är klara till Samhällsprovet. Har bara en kvar tror jag. Sedan har jag engelskan som jag totalt glömt bort men funderar på att skita totalt i den. Historian går också framåt, sen har jag egentligen inte så mycket mer att tänka på såvitt jag vet.. Känns bra. Fingrid gav mig cred idag bara för att jag satt kvar och pluggade i en halvtimme efter vi slutat, det var väl bra antar jag.. Haha-- Hoppas jag får bra betyg i Samhäll iallafall, ett VG skulle inte vara fel men om inte så kan jag plugga upp det nästa år.

Igår så var jag i skolan, hade box och matte sedan gick jag hem med Fredrik och hämtade risk sedan över till Elin och se film. Var tvungen att dra och jobba också, sedan träffade jag Anna och gänget på Cafe Gränden där vi hade minnesstund för Beatrice (R.I.P). Sjukt hur en person kan vara levande i en sekund och bara försvinna nästa.
Sedan skjutsade jag hem Louise och tutade själv hem.

Barca Barca Barca!!

Igår var jag först på stan med Elin, Selma och Anna efter skolan. Hur trevligt som helst! Vill verkligen hitta på något bara tjejerna i helgen, typ grilla eller myskväll! Har ju inte blivit något sådant på evigheter.

Efter att alla börjat röra sig hemåt så stack jag till tjejjouren. Hjälpte Rebecca och Olivia att förbereda lite inför paneldebatten och sedan var det bara att sätta igång. Rätt säker på att vänstersidan vann, fast det var väl lite för att alla redan var väldigt vänster där inne från början. Cuf ville tillåta prostitution vilket jag inte tror hjälper någon, speciellt inte deras popularitet den dagen. Folkpartisten var också lite udda, jag vet inte riktigt varför men hon gav mig lite ont i magen.
Vi ska inte ens snacka om moderaterna, kom ju äntligen på var jag kände igen henne ifrån! Hon gick i min skola i typ trean och hon snodde min kulpåse!! Sedan så när vi skulle leka med varandra var hon tvungen att leka med en i taget! Man kunde inte vara med om hon lekte med en av mina kompisar.. Jag är absolut inte förvånad över att hon blev moderat..

Idag har jag sovmorgon till halv 3, chilliiigt!! Har bara italienska och får nog tillbaka mitt prov, vill verkligen veta vad jag fick! Efter skolan tänkte jag vara lite med Elin som vanligt :) Bara ta det lugnt med en film lr något liknande!

Jag åker till Barca om tre veckor!! :o Måste shoppa sommarkläder och massa skit dit, har ju ingenting kom jag på! Måste ha nya shorts etc. etc... Jag måste också börja hårdträna lite, kan ju inte vara rundast där bortaa GAAH! Måste skriva någon packlista snart eller något :o oohii

Haha måste också ge en puss till mina (troligen) 2 bästa läsare! Elin och Mathias (K)!

Stupid is who stupid does

I've washed you off, cleaned you out. I drowned myself in clorine, now your traces are gone.. But you are still in my heart and head. I will never fall in love again and I will never again feel this disappointment, grudge and despair.

Lite sämst?

Blir lite whiny på att alla var döda igår :(((

Mhh..

Mysigt valborg, jag visste väl att jag inte gillade det...

Nu ska jag snart till jobbet men först en alvedon, en dusch och lite krubb. En bränd muffin och vatten doesn't quite cut it...


Senare idag hittar jag väl på något, skulle höra av mig till en kompis :) :)

RSS 2.0