Helt plötsligt är jag galet taggad...

Jag som alltid är så pessimistisk, känner nu det där lilla suget i maget när man längtar efter något. Eller så är jag bara orolig i magen? Fast tänker ta det som att jag är taggad, ska helt klart gaaaaasa på idag och köra hårt, så hårt jag kan. Fast jag måste ialalfall upp till jobbet imorgon! Halv elva, nåja, jag ska göra det bästa jag kan av kvällen!

Hör av er ;) <3

A long long time ago....

För ett år sedan grät jag aldrig över killar, jag brydde mig verkligen inte. Jag var stark då, vad hände på vägen egentligen? Nu sitter jag och är total-sorglig över ett jävla svin som sårat mig så hårt att jag aldrig igen kommer att lita på någon igen. Det är helt fel. Kan någon tala om för mig varför mitt liv gick så åt helvete? Jag kommer bli den där affärskvinnan som dör ensam och arg. Jag kommer säkert ha underbara vänner men det är ju verkligen inte lätt att vara glad åt andras lycka. Just nu tycker jag att alla som är lyckliga borde dö, mycket givande.

Jag vill vara stark igen. Jag saknar tiden då jag kanske var ensam men jag var ta mig fan glad.

Varför firar vi valborg?

Jag irriterar mig på att valborg är ytterligare en ursäkt bara för att få dricka mer. Verkligen, varför firar vi det??? Vi super skallen av oss och tittar på en eld.. Känns lite barbariskt tycker jag bara. Nyår, okej jag kan leva med det. Det är ett nytt år, vi förbereder oss. Valborg? Nah, not feeling it you know....

Anyways, idag var jag i skolan och gjorde nationella, gick so-so. Inget över förväntan kan jag väl tycka, stannade kvar till Geografin och skippade samhällen för hade känt mig som skit hela dagen, trött och hängig. Sedan skulle jag iallafall baka med Reris till imorgon :) Vart muffins och tigerkaka, supervackert blev det!! Åt lite för mycket smet kanske.. Fast Ozzy var mysig!! Efter så glodde vi TV och sen nu sitter jag här i min säng och glor :)

Imorgon blir det skola (sovmorgon<3) och sedan ska jag hem och sen jobbet. Ska bli bra iallafall! Ska hem efter jobbet och sedan blir det som det blir. Taggad till tusen måste jag säga. Inte..........


HAHA TIITTA VAD HANNAH HITTADE!
flygplan....


Jag räknar fortfarande inte bowling som en sport.

Idag ska jag med Elin och bowla lite tror jag, vet inte mkt mer, inte ens var. Blir nog till Bellevue isåfall, billigast där iallfall! Fnitterfniss. Idag hade jag en lagom värd dag i skolan igen, typ ingen var på idrotten. Spelade tre mot tre handboll, sjukt fult var det haha men Chrille var hypad! Efter det satte jag faktiskt igång med historian, kändes bra att det iallafall rörde sig lite på den punkten. Måste snart strategera lite och planera hur vår grupp ska göra geografin. Ska iallafall skriva lite vad jag har kvar att göra..


  • Historia
  • Geografi
  • Matteprov
  • Samhällsprov
  • Samhällsuppsats
  • Nationella..
Tror det var allt men man kan aldrig vara riktigt säker. Har för mig att det såg ut såhär..


"Chuck Norris sleeps with a night lamp, not because Chuck Norris is afraid of the dark, but because the dark is afraid of Chuck Norris."

Onanimaraton ikväll då..

Har übertråkigt just nu så jag tänker skriva en massa bajs.
Jag kommer inte ens på något bajs att skriva. Ska nog bara lägga upp lite lajjiga bilder om jag hittar några..









Och varför inte avsluta med lite Chuck Norris citat???:

"Chuck Norris sleeps with a night light. Not because Chuck Norris is afraid of the dark, but the dark is afraid of Chuck Norris."

"Chuck Norris puts the 'laughter' in 'manslaughter'."

"Guns don't kill people. Chuck Norris does."

Elin, Elin, Elin, vad kan man säga om Elin ?

She is awesome <3 !
Elin ; Iknoooow ;)

Don't ever defy the bro-code..

Jag borde städa mitt rum men inte idag. Imorgon har jag idrott och matte, inte heller speciellt värt. Måste börja jobba på historian också känner jag. Idag har jag inte gjort något speciellt alls faktiskt, skjutsade ner Jennie på min cykeltaxi bara. Sedan gick jag runt en stund, tjockade mig och nu är jag hemma och har sovit en liten stund. Igår var desto roligare, då drog vi en grillning hos Elin, hur mysigt som helst!!

I Söndags mini-road-tripade jag med Mattias och Sebbe till Tillberga sedan käkade vi och sedan vart det hem till Sebbelutt och glutta film. Lite senare kom Bobo, Matte, Linkan och Jennie och sällskapade oss också, mycket uppskattad dag/kväll.

Jag har fått reda på att jag jobbar på valborg och dagen efter valborg, en riktig höjdare må jag säga! Lite trist men jag får väl bara ta det lugnt helt enkelt!

Once upon a time

Jag hörde en gång en historia, jag ska inte gå in på vem den handlade om eller liknande. Baseline i denna historien var att det finns två sorters kvinnor: Flickvännen och flickvännens kompis. Båda hade underbara liv. En sak skiljde dem åt.
Flickvännens kompis levde och dog ensam

Snabbköp

Jag förstår inte hur en människa kan vara så oförstående, eller korkad, eller om han bara är en dålig människa som inte ser det alla andra ser. Jag har inte gjort något fel, du har och tänker uppenbarligen inte växa upp på ett tag. Fast sådant kan alla leva med, jag tänker dock aldrig leva med någon som försöker skylla ifrån sin uppenbara omognad på någon annan. Det är fegt, lågt och mycket annat. Varför kan man inte bara säga att man inte vill ha ett förhållande istället för att snacka skit om en person istället?? Det är ju helt sjukligt, vem som helst jag frågade kunde intyga att jag inte gör som det sagts.
Ärligt talat, av alla saker någon kunde kommit på om mig så är ju att jag skulle hålla på med allt och alla det mest otroliga! Det är ju verkligen tvärtemot än hur jag är, på alla sätt. Jag har alltid sett mig som kompis till alla bara haha. Helt sjukt faktiskt. Ska man ljuga ska man göra det bra och vågar man inte lita på någon för att man är som en liten tjej, ja då är det fan inte mitt problem. Jag är inte den som är skyldig någon en ursäkt och det är jag som har makten att förlåta i detta. För jag har fan inte gjort något fel. Nu kan jag bara hoppas att du får en revelation och vaknar upp ur dina lögner och ser hur det faktiskt är, ber om ursäkt för all skit jag fått tagit och ångrar dig. Det värsta var att jag nästan gick på dina lögner, när jag faktiskt sett hur det är.

Idag blir det en dag hos Sebbe, som jag inte håller på med utan som råkar vara min bästa vän! Nej, jag har aldrig haft riktig tur med kärleken, Isak, okej men vafan efter det it's going dooown....

 


Inte alltid

Idag.. Har vart en alldeles underbar dag! Näst intill alla mina favortitpersoner har varit med mig idag. Det började med mig, Elin, Reris och CK! på Djäkne. Efter det kom bara fler och fler! Skitkul tills vid sju då vi drog till Anna och hade chill hela kvällen. Runt 12 drog vissa till PG och andra hem ;) Jag kom hem för en stund sedan och jag måste verkligen tacka alla från idag. Jag har verkligen varit glad nonstop idag. Jag var med om någon inte lika bra igår. Fast idag så, tack vare er har jag fattat att jag inte tänker ta någon skit.

NÅGONSIN!!

Jag skäms, samtidigt som jag är stolt.

Jag skäms för att jag gjorde som jag gjorde men inte för det jag inte gjort.

Du kan ta Serben ur det vilda, men du kan inte ta det vilda ur Serben!

Vill inte att Serben någosin ska åka, kommer sakna hans trix och sköna personlighet!

Idag har jag bara gått på stan, vi picknickade i vasa också. Nu ska jag ner på stan igen efter en dusch och lite packning. Efter det ska jag jobba till åtta, sedan hem till Elin och fixa snabbt, senare till fest i Skultuna, hoppas det blir lite roligt!! <3

blereuipppdi

Jag hatar verkligen inte dom där ;ppPpppPppPPp grupperna, jag tycker personligen att de är jävligt roliga! Går inte med i så många men sitter och skrattar gott åt alla roliga hehe..

Idag har jag vart i skolan. Klockan 8 imorse mjukstartade jag med ett Italienska-prov, gick so-so. Blir nog VG, som allt annat blir typ! Efter det hade jag engelska i en kvart, sjukt ovärt, som alltid! Kan vi inte bara avskaffa engelskan? Jag orkar verkligen inte, ska göra som Henrik och tenta av skita! Saknar Henrik btw, idag fick jag dock en skymt av Richard. Iallafall, efter engelskan hade jag tre timmars hål, bajstråkigt. Var hur rastlös som helst och sprang omkring som en annan hoppetossa! Följde till och med Zaanaaaa och pluggade lite matte.. Fick däremot inga arbeten som jag måste göra gjorda..
Efter hålet hade jag Fingrid. Blörk.. Fast vi fick för en gångs skull gå tidigt utan att hon pladdrat i fem timmar i sträck!

Efter skolan gymmade jag, Reris följde med som mentalt stöd medan jag svettades ut fettet. Har träningsvärk sen gympan och gymmet igår redan haha, mina lovehandles gör ont!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska fråga Elin om hon vill hitta på något, skönt att vi bor så nära varandra verkligen. Fast Siri har damp så sjukt drygt. Löpande kissar är inte att leka med. CRAZY CAT!

Imoorgon ska jag jobba efter skolan sen blir det dirr till Elin och fixa mig och sen på fest i Skultuna. Ska bli alldeles utomordentligt trevligt faktiskt.

Nej, nu får det räcka med skrivande för ett tag. Puss Hej!

Vädret idag lämnade för övrigt att önska. Skulle inte vara helt fel att sitta fast i Spanien som vissa andra just nu... Eller bara sitta och chilla med Piña colada under några palmer. Mwaah... <3


The Sounds says it all!

Fragile, handle with care
You fall in love then you lose your head
For the last 24 hours,
Well I've been crying my heart out

This time hoping for the better

Been down seems like forever
For the next 24 hours
Well I'm yours, and the world is ours

ohhhhh

You said it was love for the first time
Oh baby baby be mine
Cuz I'm in love in love in love in love with you

It's all good, you dont have to worry

I'm not like that, I'm not in a hurry
Take your time I'm not going nowhere
If you go I will always follow

You said it was love for the first time

Oh baby baby be mine
Cuz I'm in love in love in love in love with you with you with you with you
With you oohh

Would I lie to you?

I've never had a reason to
Something I would never do never do never do
Heeyy

You said it was love for the first time

Oh baby baby be mine
Cuz I'm in love, in love, in love, in love with you

You said it was love for the first time

Oh baby baby be mine
Cuz I'm in love, in love, in love, in love with you, with you, with you, with you, with you

Kan det inte bara sluta?

Det enda jag kan tänka på är dig.

Det är inte roligt att vara jag..

Jag gillar verkligen inte att vara sårbar när man gillar någon men det ingår tydligen. Det är jobbigt att vara krossad, det känns som om någon dragit ut ens hjärta och kört över det några gånger med en permobil för att sedan slänga det på järnvägsspåret. Jag vill vara stark och kunna säga att jag kommer komma över det här men det känns verkligen inte som om jag kan det.. Jag mådde bra idag när jag var med mina vänner och gjorde saker men så fort jag kommer hem bryter jag ihop. Jag vill bara förstå mig på det här och veta vad jag har gjort fel. Jag förstår inte ännu vad jag har gjort fel för att få sådana rykten om mig. Jag rannsakar mig själv hela tiden, försöker komma på vad jag gör som startar dem. Fortfarande är jag rätt nollställd. Jag vill ju inte gå vidare, jag vill inte ha någon annan. Varför ska det vara så jävla jobbigt för med kärlek, speciellt sån här kärlek som jag aldrig känt förut, även om jag var den enda som kände den..

Broes before Hoes!!

Vänner kan man aldrig få nog av. Både idag och igår fick jag en dos av hur underbara de är och det stöd de ger en är helt underbart/fantastiskt/magiskt. Mår så mycket bättre och solen gör ingenting värre! Tänkte tacka er för att ni finns där för mig i vått och torrt. Speciellt nu när jag behöver er som mest och ibland kommer det från oväntade ställen. Tänkte bara skriva lite om er allihop, fjortisvarning, javisst. Jag kunde inte brytt mig mindre, jag tror ni behöver höra det, vad jag tänker om er!


Elin Medin
Kvinna, du är otrolig. Jag vet inte om du förstår det själv men du får människor omkring dig att må bra! Säger man Elin så skiner alla upp och mår lite bättre. Du är så söt, så underbar och du finns där för mig JÄMT. Så fort jag mår dåligt kommer jag till dig. Du tröstar mig och får mig alltid att le. En vän som du borde alla få ha, du är rolig, snäll och är så trög att du inte inser hur awesome person du är! Jag älskar dig Elin Medin. Du har gjort mitt liv så himla mycket bättre sedan du kom in i det. Jag vet att du inte har det lätt, jag vet att du har haft det svårt. Det jag också vet att du är den starkaste vännen jag har. Inte fysiskt, men mentalt. Du är den där klippan i stormen folk sjunger om! Jag vill att du ska berätta allt för mig. För jag vill finnas där lika mycket för dig som du finns för mig, min underbara, älskade bästa vän!




Rebecca Sjöström
Min franska, extremt vackra bästa vän. Skolan skulle inte vara värd att gå till om inte du fanns där! Visserligen var du livrädd för mig i början. Jag fick dig att ändra på din åsikt! Din passion för saker har alltid imponerat på mig. Jag får så mycket för dig, jag vill vara som dig! Jag vet att du inte är perfekt men det är dina fel som gör dig så underbar. Du brinner för saker, du är aldrig halvhjärtad i något du gör, jag vill vara som dig Rebecca. Din musiksmak, din stil, din personlighet. Allt är bara så häftigt! Jag blir meddragen i din fart, du är så eldig. Jag är så fascinerad och stolt över att vara din vän. Du är min stolthet, du finns där för mig och jag vet det. Vi har galna stunder, underbara stunder. Tror inte du förstår hur mycket alla tycker om dig Rebecca, för ibland kan du vara lite tjockskallig! Det du måste veta bara är att du är min bästa vän, jag kommer aldrig glömma dig eller sluta vara med dig under några omständigheter. Jag älskar dig, jag vet att du är stark och kan kämpa dig igenom allt och du ska veta att jag finns här för dig! Vi är ler och långhalm!




Sebastian Klintberg
Din lilla jävel. Varje gång jag tänker på dig blir jag lite varm inombords! Bara för att jag alltid, ALLTID blir lycklig av att vara med dig. Våra Söndagar är legendariska, vi är inte lika någonstans men vi går ihop och jag vet att du alltid kan få mig att skratta hejdlöst! Jag har aldrig tråkigt när jag är med dig, även om att vara med dig är förenat i livsfara när mördarhunden går lös! Du är en jävligt bra bästa vän som jag kan ringa mitt i natten, vilken tid som helst på dygnet när jag behöver ett gott skratt eller en god vän! Du må vara lika sjuk i huvudet som mig men vi går fan ihop på något mystiskt sätt. Vi rockar helt enkelt, även om jag är mycket coolare än dig och vi alla vet det! Jag kan verkligen vara mitt eget, skabbiga själv när jag är med dig och jag skulle aldrig skämmas inför dig! Tack för att du finns för mig och för att du är en sån bra vän och förlåt för att jag är en sån fjortis som bloggar om sånt här ;)



Alexander Rehnqvist
Farfar, vad ska jag mer säga än att du är min farfar? Jag älskar att vara med dig, alltid. Jag mår så bra när jag är med dig, du är rolig och en riktigt grym vän. Att sitta med dig i vasa är ett av mina bästa minnen, att festa med dig är några av mina bästa minnen, att vara med dig på sommaren! ALLT! Du är bara ett enda långt bra minne och jag hoppas att vi aldrig någonsin tappar kontakten med varandra, jag älskar dig farfar!!


Anna Eriksson
Det finns verkligen inte något dåligt att säga om dig. Sommaren 08 säger jag bara, det var tider! Du, jag och Johanna gjorde verkligen den sommaren. Du är fortfarande en av mina bästa vänner och jag vet att vi kan göra den här sommaren helt underbar med! Du är helt galen och gör alltid stämningen mycket bättre när man är i samma rum som dig. Du är en riktigt underbar vän, du finns där för mig i alla tider. Du har ingen aning om hur mycket jag älskar dig Anna! Det kan verka som att vi har glidit ifrån varandra men det har vi inte alls! Vi har kommit varandra närmare, även om vi inte är varje dag! Dig kan man alltid lita på Anna men det som gör dig så underbar är nog att jag vet att vi aldrig skulle börja bråka om någonting, jag känner mig så trygg och nöjd i ditt sällskap! Att bara prata minnen med dig är bland det bästa jag vet!!



Mattias Coleman
Min lilla Fido. Jag älskar dig, ibland måste du bara våga ta lite initiativ själv! Förvänta dig inte alltid att vi ska komma till dig. Ibland måste du sträcka ut dig till oss också. Jag älskar dig, du är störtskön. Du har gjort mina dagar så underbart roliga, jag har festat med dig och varje gång är så rolig! Aldrig misslyckat när man är med dig! Du har fått lite från din mamma för att du är en sådan bra person! Jag ser faktistk den likheten mellan er. Jag vill bara tacka dig för att du finns i mitt liv, du är inte den smartaste, snällaste eller något men du är helt klart en av mina allra bästa vänner i hela världen!




Hoppas verkligen inte att jag har glömt någon.. Då kommer detta bli pinsamt haha!!

Min underbara Söndag

FÖR:
  • Idag såg jag en mal, den var fin.
  • Jag har inte ätit på hela dagen.
  • Elin finns.
EMOT:
  • Ligga i fosterställning i badrummet och gråta.
  • Spy.
  • Vara hatad.
  • Vara trög.
  • Självmordstankar.
  • Dåliga TV-program.

Jag kommer till slutsatsen att denna dagen sög balle.



En helt okej failkväll helt enkelt.

Igår så vart det fest för mig och Reris, först var jag hos farfar en stund och sedan skulle vi på fest på Bjurhovda. Vi möttes av en dam med extrem PMS, hon hade inte fått ligga på länge uppenbarligen, så vi sket i det och drog till Frillan istället på Haga. Det var helt okej där fast det stängde tidigt. Då sket vi i helvetet, även om vi haft kul och så stack vi hem haha! Eller jag stack till farfar en stund och fick lite mat i mig! Mums.
Idag ska jag inte göra så mkt, fixa mig lite och sedan åka och göra ngt med en kompis =) Skola imorgon, har massor att lämna in och sånt den här veckan. Jobbigt....

Party up in here, not!

Stackars farfar har blivit lite sjuk:( Makes me saaad. Hoppas han kryar på sig snabbt! Kan ju inte ha en sjuk farfar liksom!
Idag har jag varit på stan med Rebecca och senare anslöt sig också Astrid. Det var mycket trevligt måste jag säga. Shoppade jeans till Rebecca, (detta är legendariskt).. Sedan hittade hon en jättevacker klänning! Underbar. Den ska hon ha ikväll, för då ska vi festa! :D:D Ska bli toppenkul!

Måste ge Rebecca lite plats i min blogg för att hon är min bästa vän i vått och torrt! Du har mycket inverkan på mig och du är som en orkan som drar med mig i allt du gör! Jag beundrar dig, min bästa vän! <3

Lördag hela veckan!

Ska gå på stan med Reris idag, hon ska köpa jeans. Det är alltså ett historiskt event som idag ska bevittnas av mig. Jag funderar också på att köpa ett par faktiskt. Mina är lite för små i midjan.. Eheheh.. Borde börja träna. Fast nu är jag hungrig.....

Efter stan blir det nog fest, om det nu dyker upp något! Annars händer det väl inte så mycket idag. Vi får se hur det blir med grillningen. Verkar som om vädret bestämde sig för att bli dåligt idag :( Bajsväder som inte gör som jag vill! What's up with that liksom??

Idag/Igår så förstörde jag troligen något igen. Jag är inte överraskad..

First friday of the day!

Haha, skön kväll. Fick jobba över en timme men det var trevligt iallafall, inte så mkt trafik på kvällen direkt skönt nog! Dirr efter jobbet så pumpade jag till Reris, vi gjorde ett försök att glo film men vart mer snack och flams! :) Vid halv ett någon gång så åkte jag till Farfar där Anna&Mickan hade typ däckat. Vid tio i ett såg jag ut Mickan till bussen och sedan cyklade jag hem. Var en skön dag. OCH NYKTER! Utan att jag ens försökte faktiskt. Jag är lite stolt över mig själv på det sättet.
Imorgon blir det stan med Reris och sedan ska jag nog festa, om något dyker upp det vill säga.

Men mest av allt längtar jag tills Söndag!! <3

Settimana!!

Äntligen är det helg. Det ska jag idag fira med 4 timmars jobb med sköningarna på le Donk! ;) Sen tänkte jag dra mig till Reris! Hennes kusiner är där så får vara tyst när jag kommer in! Imorgon ska jag grilla med le crew om vädret tillåter! Måste se till att ingen bangar! ;))))

Se fram emot nästa vecka, har mkt att göra! Geografi, engelska och svenska ska vara gjort då! :) Men det klarar jag, piece of cake säger jag bara darlings!

Måste ge en eloge till min svenskalärare Agneta som är en helt otrolig lärare! Hon får mig att gilla svenska och peppar mig sjukt hårt så att jag kanske ska få mitt första MVG någonsin i ämnet! Stor eloge! <3

Man måste älska smarta människor!

HELL EXPLAINED BY CHEMISTRY STUDENT

The following is an actual question given on a University of Washington chemistry mid term.

The answer by one student was so 'profound' that the professor shared it with colleagues, via the Internet, which is, of course, why we now have the pleasure of enjoying it as well :


Question: Is Hell exothermic (gives off heat) or endothermic (absorbs heat)?

Most of the students wrote proofs of their beliefs using Boyle's Law (gas cools when it expands and heats when it is compressed) or some variant.

One student, however, wrote the following:

First, we need to know how the mass of Hell is changing in time. So we need to know the rate at which souls are moving into Hell and the rate at which they are leaving. I think that we can safely assume that once a soul gets to Hell, it will not leave. Therefore, no souls are leaving. As for how many souls are entering Hell, let's look at the different religions that exist in the world today.

Most of these religions state that if you are not a member of their religion, you will go to Hell. Since there is more than one of these religions and since people do not belong to more than one religion, we can project that all souls go to Hell. With birth and death rates as they are, we can expect the number of souls in Hell to increase exponentially. Now, we look at the rate of change of the volume in Hell because Boyle's Law states that in order for the temperature and pressure in Hell to stay the same, the volume of Hell has to expand proportionately as souls are added.

This gives two possibilities:

1. If Hell is expanding at a slower rate than the rate at which souls enter Hell, then the temperature and pressure in Hell will increase until all Hell breaks loose.

2. If Hell is expanding at a rate faster than the increase of souls in Hell,then the temperature and pressure will drop until Hell freezes over.

So which is it?

If we accept the postulate given to me by Teresa during my Freshman year that, 'It will be a cold day in Hell before I sleep with you,' and take into account the fact that I slept with her last night, then number two must be true, and thus I am sure that Hell is exothermic and has already frozen over. The corollary of this theory is that since Hell has frozen over, it follows that it is not accepting any more souls and is therefore, extinct......leaving only Heaven, thereby proving the existence of a divine being which explains why, last night, Teresa kept shouting 'Oh my God.'


THIS STUDENT RECEIVED AN A+.

Indihannah Jones

Sökandet efter den mättande maten.
Min resa började hemma på mitt rum, i den säkra och trygga miljön. Men väl utanför dörren började saker att hända. Jag halkar direkt på en bionicle-bit. Med nöd och näppe överlevde jag, efter att ha slagits med spiderman-kostymen såklart. Men min resa var långt ifrån över. Jag skulle förbi toalettdörren. Har man otur skickar den ut en stank efter att BRORUS SNUSKUS varit där. Jag höll andan och SPRANG för glatta livet. Även den här gången, tack vare min awesomeness så överlevde jag!
Än är det inte slut! Jag gick ner för den långa trappen, kämpade mig ner för varje steg, försiktigt! Så att jag inte skulle halka. Trappen är nämligen mycket förrädisk, den har fällt många tappra krigare genom sina år.. Jag smög mig förbi Lasse Åberg-tavlorna utan att nudda dem. Men det var nära, mycket nära. En hårsmån till och det hade varit slut med mig. Åker en sådan ner, då kommer VoldeMOM och tar dig. Hon kommer Avada Kadavra dig till Merkurius. Där smälter du sedan av solen, om du inte hamnar på motsidan, då fryser du ihjäl. Det ena eller andra helt enkelt.

Nå, jag klarade mig iallafall från VoldeMOM och fortsatte min trapats. MEN DÅ! Den ondsinta mattkanten försökte fälla mig, jag snubblade lite. Försökte få grepp om något, men fann inget. Då fick jag med tankekraft, som jag lärt mig av Yoda, stanna mig själv mitt i luften och sedan lyfta mig själv till lodrät position. Det var mycket utmattande, men nu var det inte långt kvar på min resa..

Jag släpade mig själv över trösken, ÄNTLIGEN var jag inne i köket. Nu gällde det bara att ta sig till kylskåpet, piece of cake tänker ni.. Det tänkte jag med, men ack. Precis på väg att öppna kylskåpsdörren så hör jag en röst: DU HAR REDAN ÄTIT!!! DU KOMMER BLI TJOCK!! HUR GÅR DET I SKOLAN!!? Åh nej, nu var det kört tänkte jag. Interogation-mom hade kommit till platsen. Jag smög samtidigt upp kylskåpsdörren i hopp om att hon skulle försvinna. Men ack. Hon fortsatte och fortsatte. Allt jag kunde göra var att stå ut, i 5 långa minuter stod hon och tjatade och gnällde. Till slut gav hon upp. En minut till och jag hade varit slut. .

Nu var jag äntligen framme. Jag kollade i kylskåpet, MEN!!!!! Det fanns ingen mat.. Bara min laktosfria yoghurt som inte ens är god... Men jag tänkte - What the hell, min utflykt hade gjort mig ännu hungrigare. Till min yoghurt måste jag nu ha flingor. Såklart finns inte det heller. Det enda som finns är Kellogs allbrain PELLETS???? Det var droppen för Hannah, så nu börjar hon prata i tredje person. Hon blir till Hannulken! I rage så ställer hon in yoghurten i kylskåpet och pelletsen i skåpet och skriker: HANNAH INTE ÄTA KANINMAT! Sedan springer hon in i matrummet, förbi Voldemom och in i vardagsrummet och kastar en banan på Darth Fader. Darth Fader blir överraskad och skrattar. Hannah springer genast upp på sitt rum, och där sitter hon fortfarande och hungrar efter byten!!!!


Hannah is hungryyy

Grumble.. Det är vad min mage säger just nu, jag har lyckats översatt det till: JAG VILL HA MAT!! Funderar på att ta en raid till kylskåpet. Men vet vad som finns där. Är kissnödig också. Många behov man måste se till, det är ju jättejobbigt... Imorgon ska jag bara vara hemma efter jobbet tror jag, om inte någon gör något kul och jag pallar nog inte göra kul iallafall. Måste bara fråga om dom ska laga mat här hemma. Men jag vill fortfarande gå på bio. Sebbe kanske vill. Så att jag kan ställa in vår Söndag också, as I have to... Poopy, I know. Men på Söndag är det undantag!! Då händer det något speciellt enligt mig, något mycket speciellt och bra!!!


Who the fuck gives a fuck?

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=9LxdBNIvSPsX2n6upHC1olhggT8DDalAjWdjhjUxyA#bikiniGallery

Kommer ju inte vinna, men man kan alltid prova! Btw, I had some time to kill känns det som. Idag har det bara vart skola för hela slanten. Sista spurten är på väg så det är bara att kämpa sig på. Tänker skriva upp lite av min planering inför kommande veckor. Fett jobbigt. Borde sätta igång med det nu så jag slipper tampas med allt på samma gång senare. Orkar inte med planeringen just nu, har fan ingen aning när allt är. Borde göra det imorgon faktiskt. Idag ska jag nog bara slappa på mitt rum och göra en ny spellista till min iPod. Börjar totaltröttna på alla mina låtar av någon anledning. That is just the way it is. Måste ladda hem en massa nya låtar. Kommer bli fett drygt och ta hur lång tid som helst ju..

Imorgon är det fredag, slutar tjugo i elva! Skönt, sedan ska jag jobba klockan 17-21.. Inte alls lika kul, men pengar är pengar! Efter jobbet är jag faktiskt sugen på att gå och se på bio men vill inte gå själv så skippar det nog, kanske tar det på Söndag med Sebbe istället. Vill verkligen se Clash of the titans, plus den nya filmen Kick Ass!! Verkar som pro filmer, Titans kommer möjligen bara lite copy på allt annat man sett men iallafall. Jag gillar sådana filmer :)

Undrar om jag ska titta lite på Sagan om ringen idag?? Eller kanske läsa alla narniaböcker en gång till. Det var ett tag sen och filmerna fuckade totalt upp böckerna!! AAAH Inte okej. Iallafall så har det varit en i övrigt helt okej dag, känns som om jag inte har mkt att göra. Men snart kommer det, jag vet, jag vet. Får väl ta det då!


Nu ska jag äta lite tänkte jag, kanske laga riktig mat. Annars blir det väl till att bara ligga här och kolla lite serier och i all allmänhet ligga och chilla om inget dyker upp. Kanske kilar till farfar en stund om jag har tid och lust!

Btw, har ni tänkt på att folk med underbett har lätt för att drunkna i duschen????

BYEBYESI!

One more time, but I wont celebrate

Jag vet vad som händer om jag ännu en gång slänger mig in i det här. Kommer bli förstörd, deprimerad och bara ligga i en slempöl någonstans. Skillnaden nu från då är att jag nästan helt säkert vet att jag kommer bli sårad, men den här gången vet jag också att det är värt det.

Boyaboyaboya

Hemma nu, har suttit ute och solat hela dagen! Och druckit öl :D Det goda livet börjar på sommaren, träffade Anna Isak Elin Fredrik Mathias Degen och Farfar efter skolan och satt i Vasa. Vi drack bira och satt och var superglada och pratade minnen från den gamla goda tiden. Gud vad jag saknar det, allt ifrån Johannas powermeet-bad till Grönan till när vi träffades första gången och alla kvällar hos Degen! Sjukt saknade tider!! Måste göras om i sommar, helt klart. Sommaren 09 var ju faktiskt lite beige... Inte okej alls, så nu ska vi göra om det, mycket bättre!! Farfars lägenhet säger jag bara.

Innan Vasa så försov jag mig iallafall idag och sedan hade jag Historia i en kvart. Sedan solade jag lite med brudarna från klassen och sen gick jag och HENRIK <<<33 och mötte Wille och så gick vi med han till Serben, Chrille och Yassin som satt i gräset. Då drack vi folle och mådde hur bra som helst!

Jag måste än en gång påpeka hur mycket jag älskar det här vädret <3


En ny dag

Försov mig idag, jag måste börja skärpa mig och ta mig till skolan ordentligt. Imorgon är det torsdag och jag börjar klockan 8. Skärpning. Idag har jag bara historia och matte, sedan slutar jag. Tänkte åka till Vasa sen om några i klassen är på och bara ta det lugnt, sen kanske sola eller ngt. Vi får se hur dagen ter sig!

Att göra:

  • Ta över världen
  • Svenskaföredrag
  • Geografiarbete
  • Italienskaprov
  • Engelskaarbete
  • Spanskaarbete
  • Sola
  • Köpa shorts
  • Köpa kjol
  • Köpa tröja
  • Köpa smink
  • Städa mitt rum
  • Tvätta tvätten
  • Lägga in ny musik på min iPod
  • Äta godis
  • Handla matvaror + Shampoo&Balsam till övervåningen.

Tiden är något du aldrig får tillbaka!

Man blir verkligen hysteriskt uppåt när det är sol och fint ute, iallafall jag.

En låt värd att lyssna på:
The Sounds - Queen of Apology

And this is it

Grattis till Richard som idag blev 18 år och köpte sin första folle! <3 <3 Det var fint att se honom avnjuta den i Vasaparken i det fina solskenet som än en gång fick mig att gå ut idag. Sket i Italienskan och skolan i övrigt och gick ner och var med Sebbe en stund, åt glass med honom och hade allmänt trevligt med min bästa vän och avslappningsguru. Då kände jag redan att allt var bättre och igår suddades ut :D <3 Han gör någonting med mig som får mig att känna mig bra, en riktig vän dedära! Plus att han är mysig och alltid tjockar sig med mig och nästan alltid har tid för mig!
Iallafall, Sebastian skulle hem och bära soffa så jag gick till Swedbank och skulle ordna nytt bankomatkort, förklarade historien om hur jag hade gömt den då jag skulle spara pengar, men se: Jag gömde det alltför bra! Dom fick sig ett gott skratt, jag med, det är alltid trevligt att kunna skratta lite åt sig själv. Efter det så mötte jag Oscar lite random på stan, alltid lika mysigt med lilla Oscar, sedan kom Richard och Reris och vi gick runt och drev med kläder på H&M sedan myrorna. Åh, det har varit en fin dag som absolut inte ska få förstöras!
Efter myrorna försvann Oscar och jag, Rer &bror Richard gick till Vasa, jag köpte en kaffe och en cheese och åt och Richard avnjöt sin öl, IRISH ofc! <3

Senare tänkte jag antingen gå och sola eller så sticker jag hem till farfar, Mattias skulle vara där och hann bara se dom typ tio sekunder på stan <3

PUSS

Tröttigt men vackert väder

Det äckligt fina vädret får mig att gå ut idag igen! Ska bara ta en dusch och fräscha till mig lite, sen äta och sedan sticker jag nog till skolan för italienskan. Har för mig att vi skulle ha prov i det snart, så det är nog bäst att man tar sig dit. Blir jobbigt om man missar något där faktiskt.

Ska laga lite pasta carbonara idag tror jag med detta recept;
Eller om jag känner mig själv rätt så spårar jag nog ut lite och gör något helt annat haha. Recept är defenitivt inte min grej i den här världen. Ska nog shoppa idag med Reris också på stan, måste fixa ett nytt bankkort.

Insett

Värd dag imorgon :(
Fingrid-Hål-Italiano

Waste of time

Gode gud, Johanna gav mig en idé. Jag ska räkna ut hur mycket tid jag har spenderat på att se tv-serier på min dator. Jag har sett alla avsnitt av alla säsonger, både Scrubsx2, How I met your mother, 90210, True Blood och the Vampire diaries. Sedan har jag sett strö-avsnitt ur många andra också, eller bara halva serier för de är så värdelösa, till exempel Legend of the seeker och The Secret life of the american teenager.

Scrubs; 24+22+22+25+24+22+12+19+13 (Plus att jag sett ALLA avsnitt MINST två gånger..)
=183 avsnitt totalt x 2 = 366 timmar framför dator/tv x 30 minuter = 10,980 minuter

How I met your mother
; 22+22+20+22+18 = 104 avsnitt x 30 minuter = 3,120 minuter.

90210; 24+27 = 51avsnitt x 40 minuter = 2,040 minuter.

True Blood; 12 + 12 = 24 avsnitt x 60 minuter = 1,440 minuter.

The Vampire diaries; 17 avsnitt x 40 minuter = 680 minuter.

10,980 + 3,120 + 2,040 + 1,440 + 680 = 18,260minuter = 304,3 timmar = 12,6 dygn


Med en liten tanke på att detta bara är de jag sett hela serien på och att jag kollar så mycket mer på TV i allmänhet inklusive ser minst en film om dagen så gör nog detta att jag har lite för mycket fritid. Jag borde kanske inte klaga på att jag inte har tid att göra saker när jag ändå bara sitter och glor haha??

Note: Get a life..


Fräs

Jag gillar när man tar "sovmorgon" och det sedan visar sig att man har en riktig sovmorgon! Jag som hade tänkt pallra mig till spanskan och geografin, men se! Jose är i Madrid med några och Geografin är frivillig. Hur soft som helst ju. Eftersom det var så fint väder idag gick jag Jennie och Rebecca ner på stan efter skolan. (Reris gick inte frivilligt möjligen, men efter lite övertalning) Sedan köpte jag &Jennini twister och Reris tog sig en banan och så njöt vi lite av solen tills Jennie skulle med bussen. Sedan tog jag och Rer kontakt med Elin som hade varit hos tandläkaren, den sötnosen ringde mig och frågade om det var okej att röka om man hade tagit bedövning hahahah ;)
Den flickan är bara för söt! Jag och Rebecca cyklade iallafall hem till Elin på Hammarby och blev glatt mottagna av Macho och Elvis, alltid lika tokiga och folkglada. Elvis ville kela hela dagen och Macho bara leka. Sedan kollade vi iallafall på Avatar. Reris uppskattade den inte lika mkt som Elin och mig kanske men det är ett måste att se den! Bara för att hennes favoritfilm är Tristan och Isolde >.<

När filmen var slut så cyklade Rebecca hemåt då hon hade glömt sitt arbete som hemmafru med att laga mat ;) Då gick jag och Elin ut med hundarna och sedan rörde jag mig också hemåt. Nu sitter jag här i min säng, mätt och glad. Fast det ser ut som om det varit inbrott på mitt rum hahaha! Mamma kom in och frågade om jag hade ramlat in full eller något. Då blev jag lite ledsen.
Alla mina kläder ligger på golvet och rullgardinen har trillat ner av någon underlig anledning, den satt ju uppe imorse? För mkt sol kanske.. Jag vet inte, men iallafall är jag mycket glad över det fina vädret vi haft idag och den genuint lyckliga känslan av att cykla i detta fina väder nu när dom sopat bort gruset! Vårkänslor ftw!

kamikaze

Sjukt seg... Var ju inte ens uppe sent igår :( Åt dock för mycket popcorn... Ont i magen nu också. Som man bäddar får man ligga eller vad är det man säger? Borde fungera iallafall. Ska till skolan snart, mattelektion. Den kan jag iallafall gå på, lär ju vara den enda värda lektionen på hela dagen. :p Spanska på måndagar är mindre givande än att ligga i sängen och dregla några timmar extra.

Nu ska jag snart äta och i eftermiddag har jag inga planer alls. Kanske leker med Rebecca om hon vill, annars så är jag nog bara hemma och chillar, eller kanske tittar förbi Farfar eller Elin!

Nåja, ska nog kila nu, pisspuss! :D

Känslor

Känslor är rätt jävla jobbiga ibland måste jag faktiskt säga..
(Btw, är inte sjölejon det sötaste djuret man har sett?)

Sebbzor

Försöker ragga skjuts. Ska tvinga min bror tror jag, han har trots allt krockat vår bil så att den inte är körduglig längre. Det borde fungera. Sedan ska jag bara chilla heeeeeeeeeeeeeeeeeeeela kvällen med min vän! :D

The day before tomorrow !

Skola imorgon. Attans bananer och fikon säger jag bara. Men men, ska väl bli skönt att strukturera upp lite i min vardag. Har inte jobbat sen i tisdags och behöver inte jobba förrän på fredag, hur chilligt som helst!! Igår var jag iallafall med Elin, vi skulle på fest så vi gick till kiosken för att köpa cigg åt Lina. Sedan på busshållplatsen tappade vi dom :(;( Fedt fail (Detta var ca 19.30). Sedan mötte vi upp Lina, märkte att de var borta och sedan gick vi iallafall till festen, lite molokna sådär. Men det var störtkul på festen, jag hade jätteroligt, sedan drog Lina och Elin medan Annapanna dök upp.

Sedan började Anna& de dra hem till henne och jag stack runt ett. Tänkte kila hem till Anna först men skippade det och tog bussen direkt hem tänkte jag. Men av någon anledning kände jag att jag skulle hämta min cykel vid Elin, men jag väntade ytterligare en busshållplats, jag hade bara en känsla av att jag hade glömt något. Sedan gick jag förbi busshållplatsen där jag och Elin varit tidigare. Och tänka sig vad jag hittar? Det oöppnade cigg-paketet! Då var klockan kanske kvart över ett. Vilken tur man får ha! Efter det cyklade jag iallafall hem, efter jag försökt få tag i Elin och berätta om min turkväll!!

Väl hemma loggade jag bara in på datorn och pratade med lite folk :):) Idag ska jag nog till Sebbe så fort han kommer hem från sin morfar :D Var längesedan jag hade en riktig Söndag känns det som! :(<3

Puss iallafall!


Oh hell sweet hell

Hemma nu från en vistelse i Arboga. Har endast chillat hela veckan. Martin och Sofia kom på besök, det blev öl och bastu för hela slanten. Mycket uppskattat. Sedan tror jag att vi slog rekord i att inte röra oss. Tror vi gick på toa någon gång och en gång en stor insats att laga mat. Därefter glodde vi bara TV. Animal Planet i mitt hjärta säger jag bara. Puss

Yawn

Känner mig smått trött, satt uppe till typ fyra igår. Men njuter samtidigt av att jag absolut inte har någonting att göra idag. Tänkte köra lite självspa här hemma bara med mig själv och kanske tutar till Elin en snabbis? <3

To all dyslectics; FCUK FOF

Jag försöker ta igen bloggandet lite. Inte för att jag egentligen bryr mig. Jag är hungrig. Duschsugen. Äta mat i duschen? Två flugor i en smäll. Mina föräldrar åker troligtvis bort imorgon så Hannah är ensam hemma. Wunderbart. Ska skita på vardagsrumsgolvet för att fira. Haha, nu satte the bird is the word igång. Jag gillar mitt liv. Även om det är sorligt. Jag hatar människor. Längtar efter min framtid där med min hagelbössa på min veranda, får fortfarande bidrag av min döde man som ligger i frysboxen. Ingen ska få komma nära min veranda. NÅGONSIN!


Mormoner under min säng

Gårdagen fick mig att tänka till lite, kanske är det inte så jävla dumt att vara singel iallafall? Trivs rätt bra själv på mitt feta, lata arsle. Finns ju dildos, porr och one-night stands, finns inget att vara despo efter!

RSS 2.0