trevlans dag!

Ja, igår var jag med Fido, farfar och Charlie hos farfars syster och drack och hade skoj :) Var mkt trevligt, sen drog Charlie (good move...) ;) Sedan åkte jag hem tidigt, var rätt trött efter att ha jobbat sex timmar. Idag jobbade jag bara fem, sen drog jag hem till Chrills på Hässlö. Vi kollade på the haunting in conneticut och Män som hatar kvinnor. Väldigt sevärda båda två! Nu ligger jag med datorn på magen och degar bara, helt okej tidsfördriv.

Imorgon böjar skolan, jag insåg det typ nyss... Haha, men det ska bli skoj :) Jobbar imorgon också, ser fram emot det! Ska bli underbart att träffa alla i klassen igen också! Har saknat dem, men inte fingrid den onda häxan :(((  Nu ska vi se vad det blir ikväll, antingen film eller så blir det poker eller bara att chatta med random människor! Dom är rätt trevliga! :)




Puss&kram - Byebye sommarlov!





Lördag

Har ingen aning om vad jag ska göra ikv, ska försöka få tag i Mattias& farfar! Hade störtkul igår, dansade massor och har träningsvärk idag. Flydde från skabbig kille också, och hookade en, MOAHHAHA! Och sen har jag jobbat idag också, pengar pengar <3

Filmdag

  • Keith
  • The breakfast club
  • Sex and lies in Sin City
  • Night at the museum 2
  • The reader

Dessa filmer har jag hittills hunnit med, den bästa var lätt Keith! Efter halva filmen kom första tårarna och sen grät jag hela filmen ut, underbar film och samtidigt sorlig. Den rekommenderar jag verkligen att se! Speciellt till flickorna :) Iallafall om ni vill ha en film att gråta till.. Eller något ;)

Nu ska jag kolla vidare!


Ny dag

Idag har jag hittills gjort ingenting.. Vart med lillebror bara, sen senare tänkte jag träffa Elin ch Lina. Nu ska jag nörda poker hehe..

Sista försöket nu!

Sista försöket med bloggandet, lyckas jag inte nu lyckas jag nog aldrig.. Har absolut noll diciplin. Idag jobbade jag iallafall för första gången, jag jobbade med lobby (=städa undan). Så fick jag lite arbetstider, jobbar på fredag från 14.00-19.00, sen på lördg söndag och måndag :) Kungligt värre och skönt med lite extra cash! Efter jobbet så träffade jag farfar och Fido, vi gjorde ingenting som alltid. Sen drog de, sedan träffade jag Elin och Lina och sen åt jag på Spicy med mamma. Efter det var det Elin och Lina som gällde, vi ska nog hitta på något imorgon med, medan jag nu är ledig!! Sen åkte jag till Mattias och chillade. Sen ah, nu är jag hemma och sitter med magont, te och rökelser..  Tillsammans är de rätt mysiga faktiskt!

/nattåget till Zap


Nu ska jag spela poker och prata med människor, sen blire sängen!
Godernatter!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0